Снимка rusemedia.comСъученици, учители и приятели почетоха паметта на 13-годишния Виктор, който

...
Снимка rusemedia.comСъученици, учители и приятели почетоха паметта на 13-годишния Виктор, който
Коментари Харесай

Съученици, учители и приятели почетоха паметта на 13-годишния Виктор

Снимка rusemedia.com

Съученици, учители и другари уважиха паметта на 13-годишния Виктор, който през вчерашния ден по обед почина на жп линията на Товарна гара в Русе, откакто бе блъснат от трен. Децата и техните преподаватели от СУ по европейски езици, където момчето е било седмокласник, поставиха цветя и свещи на релсите на лобното място на Виктор, написа rusemedia.com.

``
реклама

Точно по времето, когато е станал случаят през вчерашния ден, младежи бяха на жп линията и се прегръщаха смутени. Както Русе Медиа писа, 13-годишното момче е пресичало на път от учебно заведение към дома си на нерегламентирано място. Въпреки че има сигнален надпис, че там не трябва да се минава, всеобщо и възпитаници, и възрастни минават през жп линията с риск за живота си.

Днес през целия ден влаковете, които се движеха по линията, свириха дълго, когато наближаваха прелезите. От общината и от Регионалното ръководство по образованието подсетиха още веднъж, че би трябвало да се употребяват единствено избраните за задачата обезопасени жп прелези.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР